Esrasncr Merhaba herkese,pişik.icin hangi kremleri kullanıyorsunuz?Sudocrem kullanıyorum ama gene oluyor en arkaya kadar kıpkırmızı ,lanzoral kremdi sanırım onuda kullandım gecti gibi oldu yine tekrarladı önerisi olan varsa sevinirim
Kewecan Esrasncr önce bezin bebeğinizin vücuduna uygun olup olmadigindan emin olun. Sonra gun icinde bebegin altını sıklıkla değiştirmeyi ihmal etmeyin. Ve pişik kremi olarak dalini öneriyorum. Bunları kendim de bebeğim için uyguladım. Gün içinde pişik sorunu tamamen yok oldu. Ki tenine uygun bezi bulmak için 3 değişik marka kullandım. Şu an hicbir sorun yok. Dilerim sizinki de erkenden son bulur.
MRL_U27 Esrasncr vallahi canim ben fransadayim doktorum bana pisik kremi yazdi recetede eczaneden aldim , surdugumde alçi gibi yapisip kaliyor ne kadzr silersen sil krem cikmiyor yikadigimda zar zor cikiyor ve hemen iyilesiyor turkiyede bi eczaneye sorun isterseniz ??
Esrasncr Kewecan iki bez kullandım ve yapmiyodu ishall oldu ondan sonra bı türlü düzelmedi,ıslak mendilden şüphelendim ama onada hemen tepki vermemişti
Ozlemm35 ARKO KREM varya tüp ondan sür, onun üzerine krem yok 😊👍 inan bana maksimum 3 gün de hiçbirşey kalmıyor...Burada bir hanım.efendi demişti, o kadar.krem.denedim hiçbiri geçirmedi... 2 günde hiçbirşey kalmadı...
Ozlemm35 Esrasncr Kesinlikle dene dua edersin 🥰Ben öyle yaptım çünkü Allah razı oldu o hanimefendiden...Ne varsa eskilerde var 👍😊