esmanurbaz Kizlar sezeryan dogum yaptum bebegum 2 ay 5 gunluk kabizlik sorunu yasiyorm ayni zamanda makatta Catlama da Oldu ve cok can yakiyir kanama oluyor bu durumu yasayanlar nasil atlattiniz ne kadar surdu bu durum bilgi verir misin
Tesla123 esmanurbaz benim dr sezeryandan sonra berbat bir hal almıştı. Doktora gittiğimde çatlağın derin olduğunu ilaç tedavisinin uzun yanıt verdiğini söyledi. Bebeğim 2 aylıkken Lazer ameliyatı oldum çok şükür yeniden doğmuş gibi oldum. Şu an kaşıntı var ama onun dışında ağrıdan eser yok çok şükür üzerinden 11 ay geçti
reyhanmercann esmanurbaz en fazla üç ay suruyo benim yeni yeni geçmeye başladı son iki dogumumda oldu bu olay bol su iç katı beslenince sert oluyovo daha can yakici oluyo yumuşak oldugu zaman çok canın yanmaz
nilit esmanurbaz canım yıllar önce yaşamıştım, kortos yumuşatıcı fitil ve kortos krem 1 hafta kullandım doktor önerisiyle. Geçti, kabız olmamaya çalış. Oluyorsan mutlaka fitil ile yumuşatttt tedavi o şekilde yanıt verir. Acil şifalar
Tesla123 esmanurbaz yok kabızlık için diyorsanız kronik kabızlık problemim yoktu aslında. Sezeryan öncesi de ağrılarım oluyordu ama hemoroid kaynaklı sanıyordum. Aslında hem hemoroid hem çatlak varmış. Ama çatlak derin olduğu için canımdan can gdiyordu ve gün boyu ağrıyordu
esmanurbaz Tesla123 daha once hic yasamadm boyle bir sey 1.5 aydir var dogumdan sonra Oldu tuvaletim yumusak olunca cok canim yanmuyir surekli kuru kayisi yiyorm kayisi meyve suyu zeytinyagi iciyorum
esmanurbaz reyhanmercann surekli kayisi kayisi such iciyorum zeytinyagi iciyorum ama fayda etmiyor Tam bugday ekmegi tuketiyorum yine de cok our dilerm Kati baya tuvaletim ne yapsam gecmiyor emzirdigim icin ilacta kullanamiyorum