pinary24 kahve severlerden yardım bekliyorm kızlar kahve alıcam ama iyisini bulamıyorm çektirip almaya da vaktim şuan için hazır paket alcam bildiğiniz en iyi türk kahvesi markası?
Karlaninannesi pinary24 kocatepe digerlerine gore daha acik renk ve yumusak icimli oneririm a101de oluyor genelde
dogammerve pinary24 sanırım bizim buraya ait bir marka ama artık trendyolda da satışı var diye görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam cömert kahveden başka kahve beğenmiyoruz biz deneyebilirsiniz 🌸
uykusuzluklarinanasi pinary24 kahve dünyası orta kavrulmuş çok iyi bir de tarım marketin kahvesi inanılmaz güzeller cidden
Asyaveannesi04 pinary24 Tüm kahveleri deneyen biri olarak kesinlikle Mehmet Efendi genellikle çektiriyorum yada paketini alıyorum
sekerszkahve pinary24 geçen minnettar diye bir kahve denedim çok güzeldi ben market kahvesi içemiyorum mutlaka çektiririm ama onu beğendim bakabilirsiniz
minnakkofte pinary24 migrostan hisar kahve alıyoruz bazen de internetten toplu alıyoruz önceden Mehmet efendi içerdik ama hisar kesinlikle daha iyi geliyor bize
oncul Çitlekçinin türk kahvesi üzerine kahve tanımam. Üstelik türk kahvesi üretiminde çalışmış bir gıda mühendisi olarak söylüyorum bunu , pişman olmazsınız 🥰