IremSare Merhabalar 13 Kasım da sezaryen doğum yaptım, yaklaşık 45 gün kan+sarı akıntım oldu. 21 ocak adet oldum 11 gün sürdü. Dün(11 şubat) tekrar adet oldum ama koyu kahverengi geliyor, sizce bunlar normal mi ? Yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏🤗
NurrC IremSare doktorum ilk birkaç ay adet düzensizliği ve renkte yoğunlukta fazla olabilir demişti. Hamilelikten önce çok uzun ve yoğun olmazdım. Doğumdan sonra 2. Adetim uzun ve yoğun geçiyor. Sanırım eski haline dönmeye başladığı için yumurtalıklar bu yüzden oluyor. Normal canım kahverengi daha sonra Normale döner korkulacak bir durum değil
IremSare Eylulasell korkulacak birşey yok yani ? Emziriyorum da kızımı, adet gibi de değil köyü kahverengi geliyor 😣
Crnkalben Benimde çok nadir koyu kahve geldi kesildi ocakta adet oldum oda doğru düzgün akıntı olmadı zaten kırkımda hiç adet olamadım hala tık yok ve kasıklarım çok ağrıyor karnım şişiyor sizin bence gayet güzel 😔
IremSare Crnkalben hmm olması iyi diyorsunuz anladım. Benim hamilelik öncesinde ve bekarlık döneminde aşırı agrım olurdu iğne vurulmadan kendime gelemezdim ve duzensizdi şimdi ise olduğumu bile anlamadim 🤔
Karali IremSare benimde doğumdan sonra öyle gelmişti böyle kahve çamur gibi hatta, bazen adetin sonunda da geliyor öyle normaldir heralde bilemiyorum ki