Ayzvedrya2 Merhaba anneler benim baya önce burna takılan halka iki toplu piercing topu oğlumla oynarken geri doğru yatıyordum burnumdan genizime gittiğini hissettim başına gelen var mu daha önceden yada bi yakınının başına gelen var mi korkuyorum da biraz 🤦🏻♀️
Azyef Ayzvedrya2 burun yıkama yapın tek burun delıgı kapatıp tıksırın agzınına geldı mı yurttunuz mu acaba
busrasil2019 Ayzvedrya2 ama onu yutmuş olmanız lazım diğer türlüsü çok mümkün değil. Genize kaçtığına emin misiniz ?
_Lavinya Ayzvedrya2 Kesinlikle KBB ye gitmelisiniz hem de acil olarak. Oğlum yakın zamanda burnuna metal bir cisim sokmuştu. Kaç hastane gezdik, kaç röntgen çekildik. Çok sıkıntılı durumlara yol açabiliyormuş. Geçmiş olsun.
Ayzvedrya2 3kedili2bebekli koz kocama desem kıyamet kopar takma diyip duruyor adam dinlemedim hiç adamı
Ayzvedrya2 Azyef yani burnumun üst kısmından gittiğini hissettim hatta ben o an ilk burnum kanıyor herhalde yattığım için geri doğru gitti diye düşündüm siz düşünün 🤦🏻♀️
3kedili2bebekli Ayzvedrya2 ama başka yolu yok bir sıcak duş alıp affedersiniz ama bolca sumkurun bakalım çıkacak mı ben bari yutmustum ama topu burnuma kaçmadı barda bile röntgen çektiler bir yere takilmasin diye 😂
Dondurmalikahve Ayzvedrya2 E canım napcan burnunda piercingle mi yasiycan jsjdjdj enfeksiyon falan kapar aman
Ayzvedrya2 busrasil2019 ordan boğazıma gittiğine eminim genzimde kalsa herhalde şimdiyse kadar tahtalı köye gitmiştim
3kedili2bebekli Ayzvedrya2 dudak pirsingin iç barını yuttum dıştaki topun takıldığı yer 😂 krem surmustum sikamadim herhalde öyle bir anda çıktı ay dedim gitti 😂
_Lavinya Ayzvedrya2 Teşekkür ederim:)) Röntgen çekilirken çok ağladığı için nasıl olduysa tekrar burnunun üst kısmına gelmiş parça. Uzun bir aletle çıkarmıştı uzman 4 saat sonrasında. Öyle bitap bir hâlde eve geldik :)
_Lavinya Ayzvedrya2 Aaa çok olmuş ama doktor bize demişti ki ‘ İlerleyen zamanlarda burun akıntısı, tıkanıklık, iltihaplı mukus vb. olağan dışı durumlarla karşılaşırsanız tekrar hastaneye gelin. ’ Eğer böyle bişey olduysa beklemeyin yine de.
Ayzvedrya2 3kedili2bebekli ayyyyy 3kedili2bebekli ay Allahım ya eee doktora gittin bişi çoktı mi 🤦🏻♀️ insanoğlu neler yaşıyor ya 😂😂benimde genişe gitti ordan bığzıma gittiğini hissettim ee ordanda mideye gitmiştir herhalde 🤦🏻♀️
Ayzvedrya2 busrasil2019 fmfkfkkff _Lavinya yani öyle bir durum yaşamadım üşüttüm sanırım boğaz ağrım ve burun tıkanıklığımı bile ona bağladım şuan 😂😂😂