kzbndmrci Merhaba arkadaslar bebeğim 35 haftalık doğdu başı 34 cm di suan 2 ay 27 günlük başı 38.5 basının %3 altına düstüğünü ve takip edilmesi gerektiğini söylediler böyle bişey basına gelip düzelen oldu mu yardımcı olursanız sevinirim cok korkuyorum anne yüreği işte sağlıklı olsun istiyorum bebeğimin
Dorask Merhaba baş cevrenizde problem çıktı mı acaba benim kızım da 33 cmle doğdu çok korkuyorum küçük dedi doktor
duyguluinsan Dorask benim ki 32 cm doğdu. 4.ay muayenesinde 41 cm olmuştu. Merak etmeyin, gönlünüzü rahat tutun, takiplerinizi yaptırın, korkmayın, güzel düşünün ☘️
240519 Dorask benim kızım da 32.5 doğmuştu hiç böyle bir şey demediler gayet normal çok şükür şu an 3 yaşında
Dorask duyguluinsan maşallah çok güzel büyümüş. Allah razı olsun içimi rahatlattıniz. Takip deyince hemen kötüsü geliyor aklıma geçen olcturdum 10gundur büyüme olmamış ultrasonla bakacağız dediler
Dorask 240519 yaa çok sevindim bana üç doktor da küçük ultrason bakılması gerekiyor dediler çok korktum sürekli kötüyu düşünüyorum elimde olmadan
duyguluinsan Dorask güzel düşünün takip ediliyor ne güzel. Güzel güzel büyür, akıllı bir bıdış olur inşallah
240519 Dorask hatta ben aşı kartında görüp araştırıp durmuştum durmadan doktor da bir ay da büyümesi önemli dedi 36 yla doğup mikro olan da var demişti bu genetik le alakalı bir şey demişti canınızı sıkmayın yani
frdvs35 Merhaba benim kızımı da 32 cm baş ölçüsüyle doğdu şuan 5 aylık 40 cm doktor persentil tablosu için tam sınırda takipte kalalım dedi sizce sorun olur mu
kzbndmrci esra00076 çok şükğr hersey iyi gidiyor benim ve eşiminde kafa yapısı genele göre kücğk cıkto o yüzden normal sayılıyor
esra00076 kzbndmrci maşallah cok sevindim Allah sağlıkla büyütsün bizim kızında kafası küçük doğdu korkuyorum biraz