seheersahin Kızlar Hangi bezleri kullanıyorsunuz prima almıstım fakat aşırı sızdırma yapıyor her bez değişiminde bebegiminde kıyafetlerini değiştirmek zorunda kalıyorum sırılsıklam oluyor öneriniz hangi bez markaları fikirlerinizi alabilir miyim
byzyldz seheersahin sleepy kullanıyordum 4 numaraya kadar iyiydi ama 4 çok taşırıyodu bir sürü zıbın çöpe attım şimdi baby turco kullanıyorum taşırmıyor
Azyef seheersahin büyük bedene gecın sızdırma yapıyorsa ben sleepy bionatural kullanıyorum ilk kızımdada kullandım memnunum
Myrtle seheersahin 9 aylik molfix 5 kullaniyorum. Sipariste sleppy 5 yollamislar neyse kullanayim dedim her sabah tasmis sekilde uyaniyor. Bosa gitmesin diye devam ediyorum. Molfixin her numarasini kullandim memnunum.
patateskizartmasi byzyldz böyle durumlarda beyaz zıbınları çamaşır suyunda bekletiyorum ben. Daha sonra kendi ellerimle iyice sıcak suda bebeğimin kendi deterjanıyla yıkıyorum. Son olarak da makinaya atıp tekrar yıkatıyorum bembeyaz oluyorlar. Yeni alınmış gibi oluyor. Çamaşır suyunun kokusu da kalmıyor
Petek35 seheersahin valla canım bende prima kullanıyorum şükür sıkıntı yaşamadım hatta bebeğim bazen gece boyunca uyuyor uyandığında bezi dolmuş oluyor ne sızdırma var ne ıslaklık
eges_momm seheersahin bende sleepy kullanıyorum ama bu aralar memnun değilim sürekli sızdırma yapıyor değiştirmek istiyorum ama hangisi bilemedim