UrbanMom Huluaa11- 1 yasinda bıraktım doktorumuz gerek yok gece besleme gün içinde de senin yediklerini yesin dedi. Kefir veriyorum sadece sabah kalktığında
Eda6714 Huluaa11- benim iki kızımda 1 buçuk yaşında başta olmuşlardı öyle kendi kendilerine bıraktılar
Elvinemine iremaydmr canim ne mamayi kesince ne veriyordun ek gidami yoksa anne sutu varmiydi .benim kizimda 9aylik olacak zorla veriyorum istemiyor anne sutude yok
UrbanMom Huluaa11- 1 yaşını geçtiyse hiçbirsey. Gün içinde alması gereken kaloriye göre yediriyorum gece beslenmesine gerek kalmiyor çünkü tadimlik yedirmeler bitiyor. Eğer illa bir şey isterse su verebilirsiniz
iremaydmr Elvinemine anne sütü 6.ayda bıraktık sadece ek gıda mama yerine mesela meyve püreleri veya ben ne yiyorsam veriyorum 1 aydır beslenmemiz bu şekilde
Elvinemine iremaydmr belki bende birakdim artik cok yoruluyorum .gece kalkarsa ne virorsun benim kizim gece 5de birkez uyanıyor
Elvinemine iremaydmr massallah allah saxlasin .🙏 canim benimkide ay sonu 9olacaq amam7500cok zayif onun için vermek istiyorum zoralda olsa😁
iremaydmr Elvinemine bence ver derim zaten artık yemekleri de keşfediyorlar herşeyi seviyorlar sizinki de toparlar merak etmeyin 😘
Elvinemine iremaydmr inşallah canım tabi toplayacak daha onumuzde kac yil var😁😂sagliklari yerinde olsunda kklo onemli diyil,🙏🫶🌸