bikahveicelimmi _alininannesi lohusaligin bebegin sonradan enn cok ozlenen zamanlarina denk geldigini ve o zamanlarda her seyi bosverip bebegimi hic kucagimdan indirmemem gerektigini bilmek isterdim 😂 yani bu bana gore oyle. Keske surekli yapisik gezseydim de o minicik halleri hafizamda daha cok her etseydi🥲
asellinaninannesiii _alininannesi Bebegim aşırı gazlı bir bebekti. Öncelikle herseyin geçeceğini bilmek isterdim. Sonra bebişkomu spaya götürürdüm, baya rahatlardi. Sürekli dışarıya çıkarırdım, ama bana ay hastalanır oy şu olur ya sizene bir salın beni. …
starysky _alininannesi fragman gösterilse istemezdim herhalde veya tam hazır olana dek ertelerdim. Zaten beklenmedik zamanda beklenmedik şekilde geldi bizimki.
_alininannesi asellinaninannesiii evet ya herşey geçiyor gerçekten dün oğluma baktım ve aynı şeyi düşündüm sanki o kolik dönemi hiç bitmeyecek gibiydi ve ben manyak gibi kendimi bebekle yatak odasına kapattım kimse ağlama sesinden rahatsız olmasın diye 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ çok başka kafa annelik ya
asellinaninannesiii _alininannesi Kesinlikle öyle ya 🤭 Rabbım yokluklarini da acılarını göstermesin. Hep iyi yerlerde görürüz inşallah 💖
_alininannesi starysky evet plansız çok zor oluyor gerçekten ben hazır olana kadar 3 sene bekledim toplum baskısı insanları evlenir evlenmez çocuk yapmaya itiyor maalesef ama maddi manevi hazır mı bu çift diyen hiç yok herkes olmuyor mu diye başlıyor konuya
starysky _alininannesi sanki olunca kendileri mi bakıyor, bakmayı geçtim destek olan bile yok. Olma imkanı olup da olmayanlara sözüm. Kimsenin lafına bakıp yapmadık ama istenmeyen bir durumda kabullenmek zorunda kaldık
[silindi] _alininannesi ilk anneligim degil herseyi bile bile kabul ede ede 2inciyi yaptim pisman degilim bunu ben istedim😂
[silindi] _alininannesi 2 cocuk zor degil kizim tek basina zor bi cocuk sadece sffssfg😂 aralarinda yas farki fazla oyuzden sıkıntı olmuyo☺️
aura_meselesi_bu_sekerim _alininannesi keske bilseydim dedigim hic bir sey olmadi 🙂 Tedavi ile elde edilen bir gebelik oldugu icin her surecini okur arastirirdim sabahlara kadar
_alininannesi aura_meselesi_bu_sekerim ne güzel rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin 🤲🏻