talhaninannesiyim Kızlar ben sosyal medya da ilerlemek istiyorum yani influenzer olmak istiyorum ama istikrarlı değilim nasıl bu işe girebilirim nasıl ilerliyor süreç ? Reklam vs nasıl yapıyorlar mesela bir bilginiz var mı rica etsem yardımcı olabilir misiniz?🙏🏻
yuuuiutttt talhaninannesiyim sacma sapan şeyler paylaş o zaman hemen ünlü olursun geneli öyle ünlü oldu
haticenur_asel talhaninannesiyim günde bir post iki video şeklinde olmalı diye biliyorum . Takipçi sayın 30 bin olduktan sonra da trendyoldsn falan iş birliği alabilirsin demişti bir influencer . Bende çok istiyorum da çekecek video bulamıyorum zaten hayatıma zor yetişiyorum sana başarılar diliyorum
talhaninannesiyim yuuuiutttt yok ya böyle adam akıllı bir influenzer olmak istiyorum gerçekten. Zaten her gün birilerinin yerine uyanıyorum birde onlar gibi mi davranmayım djdjdjdjd öyle olacaksa kalsın ya 🫠
yuuuiutttt talhaninannesiyim takipcini artirman için içerik uretmen lazım o zaman canim yani ya temizlik videoları gibi veya komik içerikli videolar falan gibi daha çok takipçi cekebilirsin
talhaninannesiyim bade823_ bade823_ beni spamlamışlar hesabıma giriş yapamadığım için kapatmak zorunda kaldım. Daha iki günlük hesabımdan kim ne istedi acaba merak ediyorum
mathilda0 talhaninannesiyim mesela ne gibi bir artın var inf olmak için ? Sorumu yanlış anlama şuan her önüne gelen inf olmaya çalışıyor ve asla izlenmiyorlar
talhaninannesiyim mathilda0 işte günlük yaşam kombin videoları vs tarzında paylaşım yapacaktım sözde hesabımı kapattılar :(