ada00 selambengeldim ya işte benim annelerde en üst katta oturuyor onlar çok iyi memnunlar ama orası Mersin burası Edirne şehirden şehire çok farklı oluyor bilemedim
Nurcanben ada00 yani yazın bir şekilde idare ediliyor ama pencereleri falan sağlamsa ısınır bence ya bi altım kombiyi düsukte açmasına rağmen evi sıcacık oluyor
ada00 Nurcanben yazın zaten çok durmuyoruz Edirne de Mersin gidiyoruz tatil vs derken Edirne de Yaz bitmiş oluyor önemi olan kış benim için ben sıcağa alışığım sıcak etki etmiyor bana 🤭
ada00 Bebegimm1 ya üst kat gerçekten çok güzel oluyor da onu yanı bizimde boş full güneş evim içinde eşim olumlu yaklaşıyor da ben tedirginim sanırım şans meselesi bu işler 😊
ada00 Ozgeozgee ya evin içi kışın full güneş içinde sabah güneşi alıyor ikindi güneşi alıyor ama yine soğuk olur mu bilmiyorum işte
Ozgeozgee ada00 inanır mısınız biz haziranda evlendik evimize önceki kış tadilat yaptırdık tadilat dönemi kombi bile çalışmazken gidip başında beklerdik vs ev sıcak gelirdi taşınınca işler değişti ev kıyafetleri ile soğuk gelmeye başladı ki kombiyi yüksek derece de yakıyoruz birde ekstra bizim evimizin camları çok büyük bu da ısı kaybı yapıyor
barisinannesi35 ada00 çatı durumuna iyi bakın lütfen akıtma vs. Banyo tuvalet kısımlarında küf oluyor mu?
serendipity16 ada00 valla büyük konuşmayayım ama hiç istemezdim en üst katta oturup memnun kalan insana pek rastlamadım genelde kışın soğuk yazın sıcak oluyor tabi bulunduğunuz şehirde önemli en güzel tarafı tabi manzarasıdır
Deletedmom_215 ada00 10 katlı binanın 10. Katında oturuyoruz şimdiye kadar sıkıntı yaşamadık 6 yıldır oturuyoruz. Ama evimizin yalıtımı falan iyi bu da etkili tabii
Yaademm ada00 her kafadan bı ses çıkıyor canım içinden ne geliyosa onu yap bir sorun olmaz inşallah 😍
ada00 Yaademm ya işte ömr boyu burda yasamicas başkanı yerde evimiz var ileride o şehire geçeriz ömürlük değil aslında eşimle konuştuk almak istiyorum artık
nayirnolamaz06 ada00 soğuk olur bide ben kiracı iken çatısı akıyo idi tercih etmem evim kira ama ev alacak olsam 2.3. Kat en fazla bunun bir de yaşlılığı var asansör olacak olmayacak yada arızalı olacak bilemiyorum ben almazdım
ada00 nayirnolamaz06 başka evimizde var canım farklı şehirde memuruz Edirne de ondan ev alıyoruz ömür boyu burda yasamicas
bhrdgan ada00 biz en üst katta yasıyoruz camlar iyi değil soguk geliyor cok fazla ama catısı güzel yapılmış küf rutubet akıtma gibi bi sorun olacağını sanmıyorum sizde alırken ona dikkat edin rutubet olursa büyük sıkıntı camlarda iyi olursa sorun olcagını sanmıyorum yazında sıcak değil tam tersi serin oluyor o yüzden yazın güzel kısın zor bizim için 😂
nayirnolamaz06 ada00 yine de almazdım çok sıcak rutubetli çatısı akıyo kışın soğuk asansör yoksa çıkması inmesi zor yani ondan dedim
Rez ada00 annemler en üst katta çatıya ayrıca işlem yaptırdılar izolasyon gibi sanıyorum, ha yazın aşırı sıcak olur asla gitmem oraya bunalırım, kışın da kombi var açarsanız ısınır :))))
mrvbcr0 ada00 Bende üst katta oturuyorum ısınma konusunda hiç problem yaşamadık kendimiz catimizin üstüne izocam serdirdik yazın serin kışın sıcak olması için ben nemli bir ilde yaşıyorum o yüzden küf problemi yaşadık ama bizim hayatımız da vardı izocamdan sonra oda kalmadı
ada00 mrvbcr0 evet bizde alırsak İzocam düşündük de köpük vs yapmışlar süngerle misler çatı ama time İzocam bizimde aklımızda teşekkür ederim bide çatı depo olarak kullanıyor musunuz Bizim alacağımız evde depo olarak kullanma şansı var yüksek çatısı
mrvbcr0 ada00 ada00 çok geç bir dönüş oldu ama bizim ayrı depomuz var o yüzden kullanmayı düşünmedik hiç