Dilara38 Yarın 2 aylık aşımız var. Gitmeden önce carpol veriyor musunuz. Vermeyip aşı sonrasında sıkıntı yaşandı mı
SelimeliS Dilara38 ben vermemistim oncesinde. aşıdan bi kac saat sonra agrisi oldugu icin aglamaya baslamisti o zaman vermistim rahatlayip uyumustu
Mtzzeynep Dilara38 bende vermedim ateşi de çıkmadı bence sizde vermeyin çıkarsa verirsiniz. Siz hasta olmadan ilaç içiyor musunuz gereksiz yere bebeğinize de ilaç vermeyin bence.
Dilara38 Ahsenveannesi SelimeliS ben de gereksiz yere vermek istemiyorum aslında belki bi rahatsızlığı olmayacak
Mtzzeynep Dilara38 37,5dan sonrası İçi̇n sıkıntı diyorlar ama sen takibe alırsın yükselmeye elverişliyse verirsin bian çıkıp düşerse verme sonuçta her ilaç yararı kadar zararı da var.
Yakar Dilara38 ben sıkıntı yaşamadım cnm asi vuruldu hemen calpol icirdim gitmeden vermeden vurulduktan sonra içir
Serene Dilara38 Öncesinde ilaç vermenize gerek yok.Ateşi 38.5 olmadan ateş düşürücü verilmesi sağlıklı değil.Vücudun mikroplarla savaşması gerekiyor.Aşıdan sonra fazla huysuzluk,38.5 üzeri ateş olursa verirseniz daha iyi.