Eskiz25 Kızlar bana hediye geldi bilenler bilir kaliteli taş gibi bi marka tekerleri de ışıklı. Ben bunun yerine başka bi oyuncak almak istediğim için satıp değerlendirmek istiyorum sıfır kutulu ürün
cikolataliekmek Eskiz25 Merhaba 😊, ne kadara satacaksiniz acaba? Az önce aliyordum sepetimden gitti uygun verecekseniz ben alabilirim 🙏🏻🙏🏻
Eskiz25 İnternette ki güncel fiyatı 2199₺ trendyoldan bakabilirsiniz en uygun fiyat bu şu an bne uyguna vereceğim hiç kullanılmamış olmasına rağmen
Eskiz25 cikolataliekmek 1500₺ fiyatı dediğim gibi bende manyetik blok almak için satıyorum internet fiyatına göre de çok uygun duydum sanırım flaş indirime girmiş ama çoğu kişi alamamış yazanlar oldu da 😅
cikolataliekmek Eskiz25 Evet bende alamadım yine alamayacağım sanirim 🥲 Oğluma almayı çok istiyordum ama çok sagolun yinede size iyi satışlar dilerim 😊🙏🏻
Eskiz25 Deletedmom_206 yaa manyetik blok almayı çok istiyoruz bizde satıp üstüne para ekleyip manyetik blok almayı düşünüyoruz aslında
Deletedmom_206 Eskiz25 Kız delirme yahu. Bir ürün popüler olunca herkes ona koşuyor Yazın nasıl eğlenir scooterla. Poposunun üstüne oturup oyun oynayacağına enerjisini atar çocuk.
Deletedmom_206 Eskiz25 Kararsız kalmaaaa. Satma scooterı. Yazın görüp scooter isteyecek. Magnete heves eden sensin. 😁Legoyla aynı yahu magnetin işlevi. Legosu yok mu evde 😁