Yaademm 15 ml sperm sayısı azmi kızlar ya biz normal sanıyorduk doktor tekrar istedi az buldu galiba varmı bilgisi olan??
didoece Normal sıkıntı yapmayın. Sayı iyi belki hareket kabiliyetlerini incelemek için tekrar istemiştir. Çünkü hareketli olması sayıdan da önemli
Yaademm didoece hareketli sayısı %70 diyo canım daha ne kadar olucak anlamadım 2 yıl oldu 2 kere kimyasal gebelik yaşadım sperm sayısı kaynaklimi acaba yapmadığınız gitmedigimiz doktor kalmadı ya😔
didoece Yaademm sanmam soerm hareket ya da satı değil sorun ama belliki birşey var onu zaten doktor değerlendirir siz bir kaç farklı doktor mutlaka görün ama ben 5. Buldum sıkıntımıza çözümü siz düşünün artık 😁
gizemkarla Yaademm tekrarlayan gebelik kaybınız var benim de öyleydi. 2 düşük yaptım biri kimyasaldı. Spermde sıkıntı olsaydı hiç hamile kalmazdınız umutsuz olmayın🤍 İzmir’de iyi bir doktorla ilerledim şimdi miniğim 8 aylık🥹 doktor seçiminiz çok önemli
Yaademm didoece kız ne 5i ne 10u ya 2 yıldır kaç doktor kaç ilaç kaç hastane oldu nerde oturuyosunuz istanbuldaysa doktor ismini alabilirim
didoece Yaademm evet İstanbul☺️ hisar intercontinental hospital Ümraniye de . Prof dr Meryem kürek eken. Tüp bebek için gittik ama çok kapsamlı tekikler ve doğru yönlendirmeler sonucunda doğal gebelik oldu bizim. İyi doktor diyebilirim. Sende araştırıp karar verirsin tabi Yaademm
Esrbruck Esrbruck iki yakınımızda yıllarca bakıldı sıkıntıyı bulamadılar sperm testi verdiniz laboratuvar önemli
Yaademm gizemkarla tüp bebek için gittim canım bende bakalım hiç olmazsa tüp bebek yapicam artık çare kalmadı bu 2 yıldır çok yoruldum çok yıprandım Allah kimsenin kucağını boş birakmasin isteyen dileyen herkeze nasip olsun banada inşallah 🤲