ebrukaracacan Yemek yemiyor elinden neyi kalsam kıyamet durduk yere ağlama tv yok telefon yok ama telefon çaldığı anda kıyamet kopuyor alıp kaçıyor kendi kendine konuşuyor siz ne durumdasınız
aysekaya_09 ebrukaracacan bizimkide elindekini yere atar sanki elinden alınmış gibi ağlar kendni fenalastirir niye böyle yapiyor anlamıyorum
vehb10 ebrukaracacan telefon ve tv bizde vermiyoruz ama telefon diye tutturuyor versek elinden düşürmezdi herhalde
ebrukaracacan aysekaya_09 aaaa o sinir halinde yapar bide bırakır gidersem gelir ısırır sonra ağlama krizler i sanki ben onu ısırdım 😂
AslanKadini_ ebrukaracacan 3 gündür dayak yiyorum oglumdan resmen sinirlenip vuruyor yürüyünce balkondan atar beni herhalde 🤣
ebrukaracacan bnurr tek değilsin gel anlat 😂 vallahi gülüyorum artık ne derdi var ben mi yapamıyorum diyorum
bnurr ebrukaracacan bende oyle dusunuyorum bugun yedigini ertesi gun yemiyor gun içinde televizyon acmiyorum ama kumandayi gordugu an yada telefonumu kiyamet kopuyor surekli . O yesin onla oyun oynuyum derdindeyim Cok zorlanıyorum uyku desek zaten Allah vere 10 dakika uyursa şükrediyorum 🥴
ebrukaracacan vehb10 tv vardı 1 aydır yok çok fark var o yüzden büyük konuşmuyorum ama vermeyi düşünmüyorum
aybarsmom34 ebrukaracacan 11 ay 22 günlükten merhaba 😂😂 Aynı durum bizde de var. Tek fark bebeğim kaçamıyor, henüz yürümüyor 😂😂
ebrukaracacan aybarsmom34 şimdi ben bebeğim in normal olduğunu anladım tek değilmişim bu hayatta ama seviniyim mi üzüleyim mi? Benden hızlı gidiyor yemek zamanı yada bez değiştirirken 😂
vehb10 ebrukaracacan ben vermemeye çalışıyorum ama telefon konusu gerçekten beni de üzüyor telefonu nerde görse almaya çalışıyor alamadığı zaman ağlıyor
momytoo ebrukaracacan bizimkisi surekli kafasini yere atiyo elinden almaya calis sıkıyo kendini baslicam bunlarin sendromuna 🤣
D_deniz ebrukaracacan bizim de yeni girdi 1e… Sabaha kadar uyuduğuda gün boyu çok enerjik oluyor vızır vızır durmuyor hiç