kyncu Kızlar iki gundur sütüm azaldı damlalar çaylar su hepsini denedim öneri veririn lütfen hemen ne yapar sizce
selenayd kyncu Benimde çok azdı ve bunlar gerçekten çok işe aradı düzenli kullanım sonrası göğsüm sütle doldu. Eczaneden ya da trendyoldan da sipariş verebilirsin ‘Galactago pro’ süt arttırıcı hap günde sadece 1 kere içiyorsun kokusu çok kötü ama faydası çok. Onu içerkende her gün bol su ve kuru dut yanına rezene çayı. Dene ve gör mutlaka :)
aslikeremm0 Dut kaynatip icebilirsin içine incir falanda ekleyen var ama ben sadece dut kaynattim, . Bide solgar brewers yeast kullandın mi bı dene istersen kullanmadiysan
kyncu aslikeremm0 dut kalmamış mallesef çoçuklardan dolayı çıkıpda alamıyorum eşimde şehir dışında çalışıyorr sinirden aglıcam petibör bisküvi soylediler onu deniyorum bakıcam
Bir_anne2374 kyncu sabah akşam 2 yemek kaşığı dut kaynatın için ve yiyin çok faydası var Allah’ın izniyle
Acargun Tahin çok güzel çokta su içiriyor İ mom latte takviye… Varsa dereotu Bulgur türevi şeyler de olabilir ama benim favorim ilk ikisi
Hcccrn Dereotu bulgur pilavı petibör bisküvi süt tahin helvası aşure sütlaç irmik helvası ve tabiki günde 3 lt su
didoece kyncu protein bende tavuk ve tahin süt yaptı. Birde mutlaka sütüm bollaşana kadar galaktagog kullandım