Elvinemine vecihi evet canim her zorluklarini cekeriz bi tek sagsalim buyusunler bebislerimiz insallah 🙏🥰❤️
asitutsak7 Aklimideliricem Karışık ya düşük de var yüksek de, 9-10 kişi falanız ama derbide baya sıkı çalışıyoruz😄
Tuci54 asitutsak7 merhabalar ben katılmak isterşm derbiyi sağlam yapan yardım yapan bir mahalle arıyordum :))
asitutsak7 Tuci54 Tekrar merhaba hanımlar, toplu cevap olsun, mahallemiz 12 kişi, en düşük 14 en yüksek 78 level var, derbiyi sıkı oynuyoruz, isteyen istek atabilir😇☺️ KUZENLEEERR #LR2LUJPG
Esrasnyz Annem ben kardeşim bekarken çok oynardık ramazanda gece sahurlara kadar ne güzel günlerdi aşırı bağımlılık yapıyor annem devam ediyor senelerdir oynuyor ve çok iyi oyuncu kendi çiftliğini kaybetti kendi hesabımı verdim benimkini ilerletti 80 lerde sanırım şuan aşırı bağımlı annem elinden hiç düşmez bazen kardeşimle gizlice silmiştik geri yüklemişti ben oynamıyorum çocuktan dolayı yoksa bağımlılık yapıyor 5 senedir rahat oynuyor annem
Zeliff vecihi hamileyken ağır hayday bağımlısıydım😂 ekinlerin büyümesini beklerken hayvanlara üst üste basıp sinirlendirip izliyordum😂😂