vecihi Ya bu hayday postu açan kimdi? Gördüm, bu neymiş bi bakiiiim dedim oynamaktan yemek yapamıyorum 🤣🤣🤣
yasee01 vecihi kim açtı bilmiyorum ama bir aralar bende çok fena bağımlısıydım ya 😂 çocuk olduktan sonra uzaklaştım ama uzun zamandır oynamıyorum tekrar başlamakta istemiyorum 😂😂
mmmercimekkk vecihi yaklaşık 4 senedir oynuyorum ara ara ama bağımlılık yapıyor ya elim işe gitmiyor 😂
canmanayvesuyu vecihi ayy ben de geçen kardeşimde gördüm onunkinden oynadım biraz bağımşılık yapar diye indirmedim mantığını da çok anlamadım ama hayvanlar sebze meyve falan güzel geldi 😂😂
acemianne___ vecihi hahaha ya ben bir ara öyle bağlanmıştım gece alarm kurar ineklerimi sağardım :)) kardeşimle babam hala dalga geçerler 😂😂😂😂😂
vecihi mmmercimekkk aynı o duruma geldim ben de 🤣🤣 yemek yapcam diyorum dur soyalarım yetişmiştir de yem yapim
asitutsak7 vecihi Bizimde mahallemiz var kuzenler-arkadaşlar falan karışık, iyi derbi oynuyoruz, katılmak isteyeni alabilirim 😄 Oyun gerçekten bağımlılık yapıyor, eşim dalga geçiyor benimle bu kadar ciddi oynadığım için 😄
Aklimideliricem asitutsak7 ayy seviyeleriniz kaç ortalama benim mahallem iyi aslında ama geçebilirim derbi yapıyosanız jdjdjjd
Tuci54 asitutsak7 merhabalar ben katılmak isterşm derbiyi sağlam yapan yardım yapan bir mahalle arıyordum :))
rabiagn @Umutunannesi_ senden mi bahsediyorlar acaba 😂 mahallemize buyrun gelin arkadaş ekleyelim sizleri de
Elvinemine Bi zamanlar benim tel yoktu kocamin teline indirmisdim.😁🤣kocami uyutur gece 12ye kadar hayday oynardim.okadar bagimliydim telefon dondururdu oyunu atardi ben yeniden girerdim🫣🤦hamile kaldigimdan sonra kendi telefonumdakinida sildim doktor fazla telefonla oynama bebege zararli diyince simdiye kadarda yüklemedim.kizim buyusun yine yukleyib oynayacagim🤣🤣🤣
vecihi lidokain ay oynayan baya varmış 🤣🤣 mahalledekiler diyor kaç yaşındasın yaşımı söyledim dedim bebeğim var benim annesi yaşlarındayım 🤣