minedrms Hanımlar merhabalar bebeğimin süt ve süt ürünlerine alerjisi var yumurta diyet yapmamam rağmen hayla kan görüyorum 10gün önce diyeti açtım kan vardı tekrar yemdim hayla devam ediyor bitmiyor kakadaki kan
lovemysonn minedrms hemen geçmiyor diye okumuştum yada bir yerde kaçak oluyomus ne yapcağımızı şaşırdık yav :/
kirazmevsimi_ minedrms her seyi takip edin bence sut ve sut urunleri yumurta yemeseniz bile başka şeylere alerjisi var demek ki. Mesela bizim armut ayvada çıktı alerji hatta kan bile oldu kakasinda
kbractnky minedrms alerjen çaprazlama oluyor inek eti de bazen dokunabiliyor margarin vs. Tüketimin varsa onları da diyetine dahil et neredeyse her şeyin içinde süt ve ürünleri var. Kan devam ediyorsa gözden kaçan biley yemişindir
cLearQueen minedrms herkes bu konudan muzdarip…. kuruyemis dana eti tahin domates soya bunlar da alerjen. Bebis kac aylik ve kan nasıl cok mu nokta nokta mı
lovemysonn cLearQueen ben bir kaç kere minik nokta kadar gördüm ama başka bir belirti yok makatında ufak çizik gibi bir şey var sanırım ordan geliyor alerji olması için çok mu kan olması lazım ?
minedrms cLearQueen dana kulanmdım doktor kesmedi domates artık kahvaltıda tüketiyorum 4aylık iğne ucu kadar oluyor bazen
minedrms lovemysonn yediğim hiç yok 3aydor diyetteyim bir ara kesildi 1hafta Öyle kan diyetti açtım tekrar oldu anlamadım
minedrms zeynepbetl yaşadığım şehirde alerji doktoru yok ne devlet ne özeli zaten devlet özelde birtane hastane Kan görünce kakada annemin yanına giderken gösterdim alerji doktoruna süt alerjisi öyle gözktünü söyledi test aldırmadı 2hafta arayla aç diyeti dedi yaptım ama aynı 3ay sonra gel dedi ayın 8inde 3ayı. Bitecek gidicem
minedrms kirazmevsimi_ işte neye olduğunu bilmyorum bilmediğim içinde ne yapıp ne yiyeceğimi bilmiyorum bana süt yumurta ürünleri ve onlara asla tüketmiyorum paketli gıda olsun Hergün düzgün tüketiğim ekmek fırıncya sordum aldımız ekmeği neyle yapıyorunuz un ve maya
Minnok minedrms tetiklendikten sonra bağırsak hareketini artıran şeyler tükettiğinde kan gelmeyendevan ediyor benim gözlemim bu. Mesela baharatlı yiyecekler veya incir tükettiyseniz süt olmasa dahi kan gelebiliyor bir süre