babyboy_35 beyazzkuguu valla eşime mesaj attım bugün yemek yapmayacağım diye tost yeriz bebişime buzluktan çıkardım tembel günümdeyim sadece çamaşırları hallettim 😂
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala uykusuzanne__ Hiç duymadım ve netten baktım. Sen gerçekten 2 çocukla bunu yapabilecek misin? Maşallah sübhanallah vala nazar değmesin 🌸 Hayatta böyle bir şeye cesaret edememm❤️
beyazzkuguu etkafa en sevdiğim 😂☺️ bazen insan sulu yemektende sıkılıyor gerçekten bende yaparım arada
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala uykusuzanne__ Kız kolay olmasına kolaydır. Bende severim uğraşmayı birşeyler yapmayı da, malum çocuklar ayak bağı oluyor. Yarım saatlik iş oluyor bize 3saat. Yapamayınca, işim uzayınca da canım sıkılıyor 💁♀️
beyazzkuguu uykusuzanne__ ay bende baktım geliyorum çok lezzetli duruyor annemlerde yaparmış eskiden ama şu an pek yapılmıyor. Bende kilo almaktan korktuğumdan yapamıyorum pek bu tarz şeyler yoksa aklımda pişi vardı 😭😭
uykusuzanne__ beyazzkuguu ben çok severim babanem çok yapardı eskiden yerdik üstüne bolca tereyağ sürerdi harika olurdu çayla