Htcana Kızım 13 aylık hala yürümüyor.elinden tutunca yürüyor bırakınca oldugu yere oturuyor.tay tay bile durmuyor zorlamazsak. Sizinkiler ne zaman yürüdü?
Seydameva Htcana benim kzıım 9 aylık yürüdü size tavsiyem eşinizle karşılıklı oturup bebeğinizi bir birinize gönderin ve tutmayın kendi yürüsün zamanla mesafeyi açın yürümesini çabuklaştıracaktır 🙏🏻
Crnkalben Htcana benim bebeğimde 10 aylık geri geri gidiyor emeklemiyor hiç yürümeye niyeti yok yürütünce adım bile atmak istemiyor biryere tutunup kalkma isteği bile yok benim kızım ne olacak acaba
Cansuuummm Htcana benimki de yaşına yeni girdi yürüyor ama düşüyor sürekli tam dengeyi sağlayamıyor bakalım bende yürüsün istiyorum zamanı gelince yürürler canım
aylin3834 Benim kızım tam 13 aylık olduğu gün tam olarak yürümeye başlamıştı. Öncesinden 1 hafta falan adım adım gidiyordu. Acele etmeyin herkesin bebeği erkenden yürüyecek diye birşey yok ☺️
Seydameva Rahmeyaz karşılıklı oturun o size göndersin siz ona önce mesafeyi koşa tutun sonra arayı alın sadece düşecek gibi olduğunda tutun 🥰
Sumeyyem 9 aylık benim bebeğim emeklemiyor örümcekle geziyor yerde dönüyor popo kalkmıyor ayakta tutmaya çalışıyorum fazla durmuyor düşüyor
Egesem ZehraAlbayrak bacakların içe doğru genişlemesi ne demek x bacak gibi ii canım? Htcana 10 aylıktı ayakta durmaya başladı 10byçukta yürüdü. Yürüme işi bebekten bebeğe farkediyor kendi cesareti gelmesi lazım elbet yürüyecektir
canyarim @Seydameva aynen bunun coj etkisi var bide bebeğe bağlı canim benimki 8 aylık yürüdü valla şuan peşindeyiz hep 9 ay 6 günlük kızım 🌼
eylulb 11.5 aylık yürüdü benim kızımda birden kalkar o ben de ne zaman yürüyecek artık dediğimden sonra yürüdü 😂