eyberenimo Kafayı yiyeceğim artık sürekli sütüm var mı doydu mu kaç kere çiş yaptı ne zormuş mesela 4 aylık kızım sadece emiyor emzik biberon mama hiçbir şekilde kullanmadık kendisi almadı yani hasta oldu 3 gün hastanede yattık göğüslerim dolu doluydu eve geldik içi bomboş çocuk emiyor süt gelmiyor bağırıyor sabahtan akşama kadar bir Kaşık çiş yapıyor o da kahverengi gibi karnı aç belli sürekli uykudan uyanıp duruyor çünkü o kadar çok yoruldum ki sürekli bir şeyler yemekten çaylar içmekten hani doymadığını bilirsin arada bir mama verirsin onu da almıyor oğlum mama ile büyüdü yemin ederim kafam çok rahattı acıktımi koy biberona ver sınırsız istediği kadar içsin
2baby1ana3013 eyberenimo hastalığındanda huzursuz olabilir öncesi nasıldı gece uykusu bez sayısı kızım hastalandığı zaman asla emmezdi huzursuzluk cabası zaten benimkide ne mama ne emzik hiçbirini almadı ama kafamada takmadım sizde takmayın streste sütünüze etki eder Trendyoldan cicim anne çayı var mor bi kutu çok güzel çok faydasını görmüştüm kızımda bide onu deneyin ama moralinizi bozmayın 💜🥰
Ertugggg Mama deneyin buarada sürekli sağım yapın sütünüz gelir hem de bebek aç kalmamış olur sağdığınızı da verirsiniz
eyberenimo Ertugggg mama denedim 2-3 çay kaşığından sonra 7-8 kere ögürerek sapsarı kustu yüzü bembeyaz oldu soğuk soğuk terledi bildiğiniz baygınlık geçirdi hastaneye kaldırdık alerjik bir durum olabilir dokunmuş bir daha sakın verme dedi doktor cesaret edip bir daha da deneyemiyorum tek çarem anne sütü vermek neye göre karar veriyor memelerim anlamadım işine gelince taşıyor işine gelince bomboş
eyberenimo mertinannesi__ daha önce mama vermeyi denedim 2-3 çay kaşığından sonra baygınlık geçirdi dokunmuş alerjik bir durummuş bir daha sakın dedi doktorum yani anne sütü vermekten başka çarem yok o yüzden çok zorlanıyorum zaten her zaman sönük değil ki bir iki gün dolu doluysa 3 gün bomboş neye göre karar veriyor bu süt işini anlamadım gitti
Ertugggg eyberenimo Yaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Benimde dolup dolup taşan tüm kıyafetimi batıran sütüm 3. aydan azaldı. gerçekten tam dediğiniz gibi hastanede kaldık oğlum 1 gece emmedi ertesi gün sütüm gitti. Sonra sadece doyacak kadar oldu asla dolu dolu olmadı 🥹 sizi çok iyi anlıyorum Allah yardımcınız olsun mutlaka bir doktora gidin alerjik mamalar var ondan rapor etsin. idrarını etkileyecek kadar aç demek ki
mertinannesi__ eyberenimo anladım ama.sutunuz gelmezse bebek aç mı kalacak alerjik bebeklere raporlu mama yazmıyor mu doktorlar bilemedim şuan dolu dolu çiş yapmasından anlaşılır doyduğu Bi de aç ise huzursuz olur ağlar zor uyur fln sağım yaparak sutunuz artar bol sıvı tüketin
zynprvlfsn 3 yemek kaşığı yulaf ezmesinih içine kuru üzüm, hurma, dut kurusu, üzüm kurusu koyun. Azıcık pişirin. Sonra içine fındık ceviz koyup yiyin ve gün içinde en az 4 litre su için, kendinize ve sütünüze güvenin. Akşama artacak sütünüz inşallah.