lamiakus Zaditen damla locoderm krem. Kızım döküntü dökünce doktor verdi kızım 18 aylık. Damlanın üstünde uyku sersemlik yapabilir diyor. Kremdede kortizonlu yazıyor. Bunlar bebeğe göre ağır değil mi kuşlanan var mı
Aselinannesi0655 lamiakus zatürre olduk biz öksürük var zaditen kullanıyorum uyku yapıyo bebeklere göre zaten 6 damla. Diger kremi de biliyorm kortizonlu 5 günden fazla kullanılmıyor siz 3 gün kullanın ama zararlı olsa doktor vermezdi heralde
oylesinebiri__ lamiakus locoderm bize verildi yüzündeki döküntü için zaditen damla da damlayi kullandım locodermi yüzüne kullan demişti doktor dermatolojiye götürdüm egzama dedi döküntü filan değilmiş çocuk doktoru anlamamış dedi locoderm ve hamazinc pişik için kullanıyorum
maygirl lamiakus zaditenin grip olunca veriyordu doktor bize aslinda alerji damlası.zaditenin kullanablirsiniz.uykuya gecisi ve rahat uyku sagliyor.snra bi farki kalmiyor zaten oyle cok agr bi damla.degil..krem hakknda bilgim.yok.
lamiakus Aselinannesi0655 tesekkür ederim damlayı kiloya göre vern dediler 9 damla veriyorum 9 kilo kızım. Damlayı kaç gün kullanabiliyoruZ acaba bilginiz var mı
Aselinannesi0655 lamiakus onu hiç bilmiyrm cnm doktor kullanma artık diye ine kadar bixğm 4. Gün bugün
lamiakus simseklivekalpli iki kere kullandık damlayı henüz bi değişiklik yok acaba kaç gün sürer döküntülerin geçmesi
lamiakus oylesinebiri__ anladım yavaş yavaş soluyor zaten tesekkür ederim kortizonlu ilaç ve kremler ağır oluyor biliyorsunuz
lamiakus maygirl ilacın üstünde uyku seraemlik yapar yazıyor benim kızımın uyku problemi var daha cok uykusu acıldı sagolsun 😂