ahsenmihradede Merhaba geçmeyen bir egzama var yÜzünde bepantıl mustel bioderma kullandık ama geçmiyor tavsiyesi olan
yenianne3535 ahsenmihradede merhaba bizde aynı şeyi yaşadık, doktorumuz kortizonlu bir krem verdi 3 gün ince tabaka sürün dedi 3 günde geçti, egzamayi nemlendiriceler azdiriyor. Mustelanin stelotopia+ kremini kullanacağız sabah aksam nemlendirici olarak şimdi.
aselkivanc ahsenmihradede ipek hanımın çiftliği egzama kremini deneyin lütfen. Bizde çok çektik hiç bir bebek çekmesin çok sancılı süreçler o yüzden önerdiğim herkeste çok memnun. Doğal içerikli umarım sizede şifa olur.
kirmizibalikbeachte ahsenmihradede bugün bunun için bebeğimizi cildiyeye götürdük çünkü saydığınız şeyleri bizde kullandık ama geçmiyor bi arkadaşımız cevap yazmış kortizonlu krem kullandık diye bize de kortizonlu krem verildi yarın başlayacağız üç gün.
arnka_mommy ahsenmihradede Doktorumuz löcoderm verdi burada bir bayan bepanthol sensiderm önerdi ikisini aldım karıştırdım gitti kaşıntısı kızarıklığı çok şükür bir de şampuanımızı değiştirdik mustela stelatopia aldık şimdilik memnunuz 🌺
ahsenmihradede yenianne3535 merhaba doktor bu kremi önerdi fakat hormonlar bozabilir dedi cesaret edemedim sorun oldu mu
aselkivanc mom6_ ben İstanbuldan direkt mağazasından aldım. Burası sitesi bir bakın isterseniz http://www.ipekhanim.com/ipek_hanim_ciftligi/iletisim_%26_siparis.html