Osmaniyeli Anneler bebeğinizin beyazlarını nasıl yıkıyorsunuz rengini beyazlatmak için çamaşır suyu kullanamıyoruz sonuçta siz neler yapıyorsunuz
Azraninnnannnesi Osmaniyeli ben 40 derecede 1 saat 20 dk yıkıyorum ama pisli 💩 kıyafeti varsa mutlaka beyaz sabun ile akıtıyorum len detarjanı ile yıkıyorum bembeyaz oluyor
ikos58 Osmaniyeli ayırmıyorum camasırlarını. Renk koruyucu mendılle yıkıyorum normal deterjanı yumusatıcısı leke cıkarıcısı
Osmaniyeli Normalde bende ayırmadan hepsini bir yıkıyorum ama yeni alınan kıyafet vardı kırmızı onuda attım ve sonuç beyazların hepsi kıpkırmızı 😂 şimdide beyaz sabun kendi deterjanı sirke ve karbonat döktüm allah ne verdiyse neler olucak 🤔
Aysennn Osmaniyeli renk koruyucu mendil lerden tavsiye ederim ☺ 1 tane atıyorum içine ne varsa dolduruyorum makineye
Eee Aysennn Bisey sorabilirmiyim hangi marka kullaniyosunuz daha önce duymustum ama cesaret edemedim örnegin mavi kirmizi beyaz kiyafet hepsini birlkte yikayabiliyoruz degilmi
ikos58 [bilinmeyen] kurutma makınasında kurutuyorum genelde ondan oluyor dıyorlar ama sız asıyor musunuz
Aysennn Eee ben rossman dan almıştım domol marka ama diğer markalarda iyiymiş hepsini karışık atiyorum ama eğer yeni alınan bi kıyafet varsa ve kıyı renkse o zaman 2 tane mendil koyuyorum bende ilk cesaret edemedim olur mu ya diyordum 🙂 olmuş valla 😬
Aysennn Eee rica ederim istersen önce bi kaç kıyafetle dene ama benim hiç karışmadı zaten renkler o bezlere geçiyor