Merveahmettoprak 2 yaş oğlum bugün ateşlendi gündüz çok değildi ama akşam 38e çıktı fitille düşürdük uyuttum şimdi 38i geçiyo calpol verdim
sevgicanaslann34 Merveahmettoprak böyle durumla karsilasmadim cok kucuguz suan illaki karsilasicaz Allah korusun ama başima gelse hemen acile kosardim. Uyurum kalırım dalginligima ihmalime gelir diye. Belki onlar da carpol verip yollicak bir sey yapmicak ama içim rahat etmezdi diye düsünüyorum. Çook geçmiş olsun
elifkesim Merveahmettoprak ılık duş aldırın nemli bezle eklem yerlerine kompres yapın tek kat giyindirin. 38i geçerse mutlaka gidin. Çok geçmiş olsun 💐
Buseilayto Merveahmettoprak duşta ağlıyorsa bezle silin, sadece atletle yatırın, ayrıca bir dahakine sabah pedifen verin daha etkili ve bolll su içirin . Yeni ateş yaşamış biri olarak tavsiyelerim
Merveahmettoprak sevgicanaslann34 bende siz gibiydim küçükken ama hastanedede soyup ateş düşmesini bekliyorlar diye evde düşürmeye çalışıyoruz bakalım bilemedim
buglem_moms Merveahmettoprak yaa çok geçmiş olsun inşallah bi an önce atlatırsınız her yerde var artık ya salgın