lilanasi Kızlar Perşembe günü ehliyet sınavım var yazılı olan, aranızda yakın zamanda giren varmı? Testler çözüyorum ek olarak şu konuya çalış diyen varmi
anneann lilanasi stres yapma geçersin verilen kitabın ünite sonu testlerini çöz birde play stor da sarı geyikli bir uyg. Var ondan soru çöz tamamdır
Tecrubesizaile0334 lilanasi kesinlikle kavşakta geçiş hakkı daha yeni girdim ve bi direksiyon sanal olarak tabi sürekli geçiş hakkı kimdedir soruları çok fazlaydı kolay ehliyet diye bi uygulama indirtmişlerdi bana onunda faydasını bayağı gördüm
Hayallerhayatolsa anneann o sarı geyik kurtardı beni bacı ama deli gibi soru çözüyordum ordan 88 aldım
Muhammet lilanasi sana şunu söyleyebilirim bol bol soru çöz konu anlatımıyla falan uğraşma bilmedgim konuları çözerek öğrendim defalarca ayninsorular çıkmasına rağmen cözdum ve cözduklerimin %80cikmisti
kuzeyyy07 lilanasi sadece çıkmış sorulara çalıştım. 88 aldım. Hocalarda öyle diyor zaten çıkmış sorulara bakın yeter
nayirnolamaz06 lilanasi bol bol çıkmış sorulardan çözün eğer kursunuzun uygulaması varsa videoları dinleyin ben derslere katılmadan yazılı sınavı geçtim