Kızlar oğlum 2.5 yaşında bugüne kadar evimizde öyle şiddetli bir tartışmaya veya travma denebilecek bir olaya şahit olmadı ekran alışkanlığı yok öyle binde bir yarım saat belki izler çünkü evde televizyon izlemeye vaktimiz olmuyor zaten ama gel gelelim herkese ve herşeye karşı hırçın mesela yaşıtlarına ve bize karşı hemen sinirlenip vuruyor asla oyun kurmuyor her seferinde yanlış olduğunu dilimde tüt bitene kadar söylüyorum ellerini tutup vurmandan rahatsız oluyorum dediğimde daha çok ağlamaya başlayıp vurmaya falan çalışıyor eve gelen yaşıtlarını istemiyor gittiğimiz yerlerde yine aynı mesela oyuncaklarıyla oynatıyorum peluş fili konuşturuyor gibi yapıyorum ben file vuracağım fil ağlasın falan diyor bir pedagogla görüşmem gerektiğini düşünmeye başladım sizin de görüşlerinizi almak istedim yaşıt çocuğu olan ve benzer davranışlarda bulunan var mı varsa çözüm bulabildiniz mi ben artık nasıl yaklaşacağımı bilemiyorum eve çocuklu insan çağırmaya korkuyorum o vurup zarar verdikçe ben çok utanıyorum