gkdk Merhaba canım anneler. Ben düzenli zedprex kullanicisiydim ancak emzirdigim için bu ilacı bıraktım. Bu ilacı kullananlar var mı? Ne için kullanımına başladınız ve emzirirken kullanabilsiniz mi?
engteacherrr gkdk ben de yeni başladım kızım 3 yaşında emzirmiyorum fibromiyalji hastasıyım doktorum psikiyatriye de yönlendirdi başladım ben de şu an pek bi etkisi yok gibi sadece gece uyuyamıyorum
gkdk Kyselz ben başlamadım ya, kimse yazmayınca emzirmeyi bırakmayı bekliyorum. Size emzirirken kullanabilirsiniz dedi mi doktor? (Bu arada ilacı gebelik öncesi düzenli kullanıyordum faydasını görüyordum)
Kyselz gkdk emzirme sürecimiz bitti bizim bende ilaç kullanmak için bu süreci beklemiştim öncesinde faydasını gördüyseniz faydaliı bir ilaç demekki sonra bırakmada sıkıntı oldu mu bıraktıktan sonra eski halinize mi döndünüz
gkdk Kyselz ilacı bırakırken bir kereden değil doz azaltarak biraktiriyor doktor, bir süre etkisini sürdürdü,ancak tabiki hayat insanı yoruyor, akış devam ediyor. Sonra yine gergin sinirli pata kute oldum 😁😁 yine başlamam lazım ama hala emziriyorum