Merhabalar büyük kızım 4,5 yaşında küçük kızım 11 günlük henüz.ablamiz çok kardeş istiyordu hamileliğim rahat geçti beraber heyecanla bekledik en çok o hevesli ve heyecanlıydı mesela mağazada kardeşine kıyafet bakıp begeniyordu asla kıskançlık sinyali vermedi ama tabi illa olur diye bekliyordum.basta çok belli etmedi ama sonra sert sevmeye uyurken bilerek bağırmaya başladı geçen gün benimle uyumak istedi odaya gittik kardeşi ağlayınca bekle gelicem dedim ben gidince kendi odasına geçip ağlamaya başladı gerçekten ikiye bölündüm zaten lohusayim çok üzülüyorum yalnız bırakamıyorum kardeşiyle.bugun de annemlerle gezmeye gitti annemi beni öpme sen git ötekini op demis eve gelince de ben istemiyorum kardeş gitsin ben tek olucam siz beni sevmiyosunuz ben sizin çocuğunuz değilim falan dedi.ki doğduğundan beri daha çok oynuyoruz bebiş uyurken her dk onlayım napacagimizi şaşırdık gerçekten benzer durum yaşayan var mı nasıl aştınız? Bu arada okula gidiyor yarım gün ama şu an göndermiyorum hastalık getirir diye onun da etkisi var sanırım bunaldı yine de evde aşırı ilgi var üstünde