lamiakus Bebeğim 3 gün önce vücudunda alerji gbi döküntü döktü suan devam ediyor doktor ilaç krem yazdı . Biraz önce aklıma geldi çekirdeğin ucu kadar ağzına iki kere fıstık verdim. Bu kadar az fıstığa alerjik reasyon göstermiş olabilir mi
myavocado lamiakus ay olabilir çünkü fıstık alerjisi baya yaygın bir şey, çoğu kimsede var çok da tehlikeli, vermeyin en iyisi elerji testi ile v.s. kontrol edilene kadar
Karanirem lamiakus fıstık o kadar tehlikeli bi alerji ki yeğenimde var ağzıma deydirmeniz yeterli dudak boğaz şişmesi solunum durması gibi gibi çok tehlikeli 3 gün olduysa bişey olmaz ama döküntüden önce dudaklarda şişme yapar
miranatlass lamiakus minik olmazı bir şey değiştirmiyor alerjisi varsa iğne ucu kadar bile yese tepki gösterir
lamiakus myavocado zaten o kadar az vermiştim ondan döküntü döktü demekki şimdiden sonra daha ciddi bişe olmaz dimi
lamiakus myavocado 3 gün oldu döküntüler hala var bişe olurmu şimdiden sonra ilaçla krem kullanıyox alerji için . Fıstık yediğini doktora söylemedim demin aklıma geldi zaten
myavocado lamiakus 3 gün geçmiş, alerjisi varsa bile o döküntülerle atlatmış demek ki, bu saatten sonra daha ileri bir şey olmaz endişe etmeyin 🙏🏼 o döküntüler de geçer zaten zamanla, belki doktor krem filan verir
forumgurmesi Fıstık alerjisi çok yaygın bir alerji türüdür canım. Yüzünden göğsünde vs varsa büyük ihtimal alerjidir. Geçen ay 22 aylık kızımda da yaşadık ilk kez fıstık yemişti hep döküntü oldu stilex krem ve deloday şurup verdi doktorumuz. Kısa sürede geçti