asyabebek255_ Merhabalar lissensefali hastalığı nasıl bilen varmi 6 aylık bebeğim mr da çıktı şimdilik pek belirtisi yok ayına uygun hareketleri ama bizi ne bekliyor bilmiyorum bana bilgi verebilirmisiniz
nidan34 asyabebek255_ çok geçmiş olsun detaylı ultrasona girmiş miydiniz genelde anne karnında teşhis ediliyor yani bebek büyüdükçe anlaşılır atıyorum gelişim geriliği olur veya hareketlerinde bir sorun olur fizik tedaviye başlar veya nöbeti olur onun için ilaç kullanır aslında herkeste farklı olur bu söylediklerim bir ihtimal sadece
asyabebek255_ nidan34 anne karnında belli olmadı detaylıyada gırdım bilmiyorum ki doktro anlamadi yada süreç zor ve uzun bakalım daha bebek ilerde nasıl olacak yataklakmı olacak zekası nasıl olacak nörolojiye gitmedik henüz Allah büyüktür. inşallah korktuğunuz şey başimiza gelmez🙏 amin
aybor Rabbim şifa versin ilk kez duydum nasıl bi hastalıkmış ve anne karnında detaylıda vs belli olmamış mıydı
nidan34 asyabebek255_ biz sizinle telefonda konuştuk ama tam olarak hatırlamıyorum nöroloji takipli olursunuz en azından süreçle ilgili şu an gelişimi iyiyse hiç strese girmeyin çok geçmiş olsun
asyabebek255_ nidan34 evet hatırladım çok teşekkür ederim gelişimine bakılacak ay ay sanırım inşallah sıkıntı yaratmaz sağlığida yaşitlari gibi olur şifa diliyorum sizede