CaganikoFernandez Kucak_esra bebeğim doğmadan önce çamaşırları şekilli şukullu katlardım dolaplarımız ip gibi dizilirdi şimdi katlanırsa dua ediyorum 😂
UrbanMom Kucak_esra hic biri. Yemek yapmayı sayarsak sadece onu seviyorum ama geri toplamak zorunda kalmasam daha iyi olurda işte evden elimi bir çeksem eve uğur Dündar gelir
asell13 Kucak_esra yemek🍽 Aşkla yapıyorum diyebilirim herkes yemeklerimi çok sever 1 saate sendeyim de 1 saate 6-7 çeşit yaparım 🥰
Rez Kucak_esra çamaşır sermek:))) iş değil ama yemek yapmaya bayılırım, sakin kafayla uzun uzun yemek vs yapmak terapi gibi bana
sabriyeinalerkan Kucak_esra mutfak 🥰🥰bulaşık olur yemek olur tatlı olur mutfağı yıkamak olur her türlü okeyim
TalentedMom bisenakillisinzaten çocuktan sonra alışkanlık kaldı galiba her gün süpürmem gerekiyor hissi oluyor
bisenakillisinzaten TalentedMom ay benim de öyle büyük çocuğum hep ayakta yiyor dolayısıyla her yer yemek oluyor mecbur süpürmek zorunda kaliyorsun
TalentedMom bisenakillisinzaten ayakta izin vermem mutfak dışında yemez ama mesela yiyor üstüne döküyor tabi kalkarken üstünü silkelemiyor öyle içeri gidince her yere dökülüyor