cokbilmismom Birpsikologggbirmimar brokoli, pırasa, karnabahar, kereviz,pazı, ıspanak, tarhana, lor, yumurta sarısı, avokado, elma,armut, muz denediklerini karıştırıp içine biraz irmi, şehriye yada pirinç ekleyip çorba yapabilirsin
Birpsikologggbirmimar bisenakillisinzaten ıspanak denedim diğerleri gaz yapmaz mı sizce özellikle karnıbahar denediniz mi?
Birpsikologggbirmimar cokbilmismom sanırım bu aşamayı geçtiniz karnıbahar brokoli gaz yapmaz mı acaba denediniz mi? Pırasa soğan türü dokunmadı mı ? :) tamamen bilgisizliğimden soruyorum şimdi ilk bebiş bilemiyorum ☺️
damlaozzz Birpsikologggbirmimar Hayır bir sorun yaşamadık çok severek yiyor bir çok tariftede kullanabilirsiniz brokoliyi
bisenakillisinzaten Birpsikologggbirmimar ben yazın başlamıştım ek gıdaya o yuzden Karnıbahar denememistim. İsterseniz kimyon katarak deneyin
elftty Birpsikologggbirmimar brokoli karnabahar hiç gaz yapmadı ama doktor bize bunları yedinci ay baslatti
cokbilmismom Birpsikologggbirmimar yani azar azar tattırmanız gerekiyor gaz sorunları bizde 4 5 ay gibi bitti zaten. Brokoli karnabahar öyle belirgin bir gaz yaptığını hatırlamıyorum. Pırasa hep yediriyorum dökünmüyor suan 10 aylık benimki. Azar azar tattırın suan kaç aylık sizin ki 6 bitti mi
elftty Birpsikologggbirmimar canim ilk basmicaksan üç gün azar azar xene midesini de bozmamis olursun sırası benve sorun değil hangisi mevsimiyse dene
elftty Birpsikologggbirmimar ben sebzzeyle başladım üç gün denedim hep ama yoğurt vardı sebze havuç tatlı patates kabak vardı onları dneedim sonra meyvelere geçtim elma vardı armut vardı onlarida küçük kaşık kaşık verdim