Ruzgarsmomm Kızlar bebeğim 23 günlük aşırı gaz sorunumuz var bütün gece ıkınıp kızarıyo hiç uyumuyor sancıdan doktor nurse harveys şurup vermişti onu kullandım etki etmedi. Şimdi tavsiye üzerine metsil damla aldım kullanan varsa kaç damla ve günde kaç kez kullanıyor yazabilirmi?
Moondem Ruzgarsmomm bende almistim gunde 2 kere 3 er damla vermistim oda etki etmemisti bana mama ile besleniyorsa gaz yapamayan mamalari dene istersen ben oyke rahatladim ama birazcik :(
Deletedmom413 Ruzgarsmomm Gunde iki kez 5 er damla kullandim Bence iyi geldi bebekten bebege degisiyo diyorlar
Minky Ruzgarsmomm 8 damla günde 4 defa deniliyor ama ben gaza sıkışınca 8 damla olarak veriyorum hemen rahatlatıyor
Eymen1 Ruzgarsmomm metsil damla hiç bir işe yaramıyor rezene çayı iç annedeki gazı alıyor ve çocuğa bir çay kaşığı ver inanılmaz etkisini göreceksin çocuk patır patır çıkarıyor gazını
Deletedmom413 Ruzgarsmomm 1 aylikken biogia kullanmaya basladik Ise yaramadi 2 aylik olmaya yakindi metsile basladim
Ruzgarsmomm Minky günde maksimum 8 damlamı veriliyor yani ona göre kendim ayarlayabilirmiyim örnek günde 2 kere 4 er damla gibi
Deletedmom413 Minky biter insallah Ben kestim damlayo 4 ayligiz Kivrandigi oluyor tabi de damlada bagimlilik yapiyormus
hanimeh Zaten dr lar günde 4x8 öneriyorlar diğer türlü işe yarayacağını sanmıyorum bende yeni yeni başladım tam olarak etki ediyor diyemem. hiç kullanasım yok. bir aylık daha bebeğim devam etsem mi bilemiyorum unutuyorum ilac saatlerini
Kybele Onda şeker var ve ayrıca çok eski bi ilaç, benim gibi boşuna kullanma onu, doktor bana kızmıştı “ondan fayda gören görmedim ben daha zaten” diye.