Meri-Mel Tusa_ Çok geçmiş olsun kuzum sadece öksürük varsa ,ya balgamı var ya da burnu tıkalı ya da kurup 🥺 Serum fizyolojik damlatabilirsin burnuna 😊
asell13 Tusa_ ortamı nemli kutmaya çalış burnunu sürekli temizle dut pekmezi karabiber zencefil bi kaç damla limon bi parçada tereyağ karışım yapıp ılıtıp verebilirsin ıhlamur içirip boğazını yumuşatabilirsin cevizin iç zarını kaynatıp verebilirsin zeytinyağı karabiber göğsüne sırtına sürebilirsin mustela balsam var tıkanıklık öksürük için çok iyi onuda sürebilirsin göğsüne sırtına ayak altına sarımsam zeytinyağını ezip 1 gece bekletip aynı şekilde sırtına göğzüne ayak altına sürebilirsin ben hepsini sırayla deniyorum hangisi işe yararsa
evlatkokusucennetkokusu Tusa_ burnunu günde 6 kez yıka canım. Soğuk nebü yapabilirsin. Osman gönülal videosu izle istersen. Çok geçmiş olsun. Bizde çok çektik öksürükten.
Tusa_ Meri-Mel balgamı var galiba ama kuru öksürüyo aslında bilemedim tarhana içirdim ıhlamur içirmeyi düşünüyorum
Meri-Mel Tusa_ Ihlamur iyi gelir evet , ve bal yiyemiyor henüz zencefilli bal çok iyi gelirdi de yasak 1 yaşa kadar,böyle tereyağlı pekmez verebilirsin tavada ısıtıp ama iyice sogudugundan emin ol çocuğu yakma 🙈🤲🏻
bune Ya bizimde öyle şuan hasta değil ama dis çıkarıyor aşırı salyaları var salyalar mı boğazına kaçıp öksürük yapıyor diye düşündüm uyurken falan öksürmüyor çünkü
Tusa_ bune olabilir benim kızında dişleri çıkmadı daha sanırım onun ağrısı da var gece uyurken öksürmüyor da uyanınca emmek için o zaman öksürüyo
Tusa_ asell13 mustelanın balsamı var bende ama korkuyorum acaba zarar eder mi diye göğsüne mi süreyim deniyim bi
Meri-Mel Tusa_ Yok olmaz canım yarım çay bardağı kadar günde bir sefer verebilirsin demişti doktorum,onu da ılık ver canım şifa olsun bir de bir havluya beyaz sabun sürüp sırtına koyabilirsin ama tabi sabuna aleejiniz yoksa 😊
Esoz1110 Tusa_ Doktorum verebilirsin demişti uykuya geçişini de kolaylaştırmıştı ılık sekilde vermiştim
Tusa_ Meri-Mel 30 ml verdim küçük biberonla içti şimdide hava verdim inşallah iyi olur 😊 sabun mu ilk defa duydum ne özelliği var ki sabunun
Meri-Mel Tusa_ Önceden doktor hastane çok imkan olmayinca yaparmış annem bende uyguluyorum kuru öksürük için iyi oluyor 🥰 Atletine kuru sabunu şurup giydiriyorum bir terletip atıyor hastalığı 💜♥️