esmaayeldann Bebeğim şuan 15 aylık. Ek gıdaya başlamadan önce süt ürünlerine ve yumurta beyazına alerjisi çıkmıştı çok az seviyede ama. Ben diyet yapmıştım ve düzelmişti ek gıdada bi sorun yaşamadık. Bu alerji tekrarlayabiliyormu? Yoksa ileriki zamanda başka alerjiler çıkıyor mu bilgisi olan varmı? Tahlil verdik tekrardan 1 hafta sonra çıkıyormuş ama çoğaldı yani bunlar
artikbiranneyim esmaayeldann olabilir de olmayabilir de. Mustela stelatopia kullandık biz iki gün içinde geçti kuruluktan olmustu, düzenli nemlendiriyor musunuz
kirazmevsimi_ esmaayeldann sanırim tetikleyen bir şey oldu ve tekrarladı. Mesela bizde 1 yaş aşisı tetikledi ve ayni boyle vucudu egzama.oldu birkac gun şimdi tekrar duzene giriyor. Ama doktorumuz cok hafif duzeyde alerjimiz oldugu icin tekrar diyete sokmadı vucudun artik alismasi lazim dedi kilo kaybi gelisim geriligi olmadigi surece.
esmaayeldann artikbiranneyim bioderma abcderm kullanıyorum şampuan olarak doktorumuz önerdi. Zaten hep bioderma atoderm ile nemlendiriyorum
artikbiranneyim esmaayeldann evet Biz de o şampuanı kullanıyoruz o zaman dediğiniz gibi alerji olabilir