Azraninnnannnesi Aysi şimdi görmedenn bişey demem zor bende korkmuştum yüzü pütür pütür olmuştu doktorum sütten kaynaklandığını 1-2 güne geçeceğini söyledi öyle de oldu geçti
eymeninannesibusra Aysi onlar yenidogan sivilcesiymis benim oglumdada vardı doktor patlatmamami söyledi arada anne sutuyle bastirmadan sil demişti ilaç krem olmuyo muş zaten bikac gunde geçip başka yerlerde çıkmaya basliyo yüzünde kafasında anne sutuyle sil
Hilal37 BEnim kızımın yüzündede küçük küçük teninin renginde var neden acaba. Siznki ucu kırmızımı yoksa teninin rengindemi
GmzSnn SiwiLce değiLdir onLar her bebekte oLur hemen hemen sadece temiz bir yumuşak bezle siLin ara sıra onun dışında başka hiçbişiy yapmayın iz kaLır yoksa
Slmnr Aysi asidini alarak çocuğun yüzüne uygulayabilirsin zarar vermez İnş ben çok kullandım bana fayda vermedi sadece nemlendirdi belki sana fayda verr
Slmnr Ama zeytinyağı dışında müdahale etme... Şu anda onun neden çıktığını tespit etmek çok zor hele ki egzama ise daha da zor... Yediğiniz bisey de dokunmuş olabilir ama bunu bilmek te zor... Aylardır uğraşıyorm bulamiyrm:(
Azraemirefe Benim oğlumda da sivilce çıkmıştı hatta yanakları çok kasiniyodu doktor alerji olmuş dedi biraz kırmızı et ve süt ürünleri tuketmememi söyledi bir hafta on gün içinde gecti. Anneni yediği şeylerin bazıları alerji yapabiliyomus. Sizde bu götürün doktora bebisinizi...