hilaallc Kızlar ya kıyaslama yapmak istemiyorum ama ister istemez oluyor anne yüreği kafaya takıyor insan oğlum 10 ay 23 günlük sürünerek gitmeye başladı ama hala sıralama yapmıyor biryere tutunup kalkamıyor çabalıyor ama yapamıyor kafaya çok takar oldum bu aralar bunu yaşayan anneler varmı sizin bebişler ne zaman sıraladı yürüme istediği de çok yok giibi adım atar gibi yapıyor ama yürütmeye Çalıştığımda çok duramıyor . Böyle birden kalktığımda yürür mü diye hala ümitliyim ama üzülüyorum da çok ☹️
emosss__ hilaallc daha hazır değildir biraz daha zamana ihtiyacı var demek ki bebeğinizin. Benim bebeğim 8 aylıktan beri sıralıyor 4 ay bitmek üzere hala yürümüyor bir kaç adım atıp bırakıyor. Doktora bile sordum normalde sıralama yaptıktan en geç 1 1 buçuk ay sonra yürümesi lazım doktor bebek hazır olduğunda yürür acele etme dedi
boralii hilaallc benimki çok hevesliydi gitmeye taa 10. Ayda emeklemeyi keşfetti full sürünüyordu şimdi 1 yaş 14 günlük tutunarak adımlıyor ama ayakta durma falan yok. Tembel oluyorlar ya
Ayseee12_ hilaallc benim oğlum 10 aylik 3 aydor surunuyoduk smdi yeni yeni emekledmeye ve emekledken tutunup kalkmaya basladi ve bu bi anda oldu gekin gorun ki bizdede babildama yok ben o kadar cok korkuyorum ki malum hastaliktan
kahvekolik_ Kizimda 11 aylik, kalkmaya calisiyor ama daha yapamiyor ama surekli deniyor. Zamana ihtiyaclari vardir, kafaya takma ☺️