melikeyigit 8 aylık bebeğim var babıldaması hala yok kafama çok takıyorum oğlum bu zamanlar babıldıyordu netten bakıyorum birsürü şey yazıyorlar geç babıldayan varmı acaba
Ayseee12_ melikeyigit benim oğlumda 9.5 aylik hala babildama yokk bende endiselnyroum doktora sordunuz mu
melike0606 Ayseee12_ benimki kız ama🫣 birde oğlum var 5 yaşında ama oda çok erken konuştu 1 yaşında 2 kelimeli cümle kuruyordu babıldaması çok erkendi bence erkek çocukla alakası yok tek sıkıntı olmasında ondan korkuyor insan
iremsarp Ayseee12_ içini şöyle rahatlatayım benim yeğenim 1 yaşında hiç konuşmuyordu sadece Babıldama şu an 18 aylık konuşmaya başladı derdini anlatıyor anne baba abi ben giyerim ben yerim vs
elifgibii iremsarp canı isterse cıglık atıyor ama cok değil. Iııı yapıyor kahkaaha atıyor kendi kendine sinirlenip değişik sesler cıkarıyor😅 bilinçsizce annnnneeeee diyor çok hoşuma gidiyor bu😂
iremsarp Allah bağışlasın bi an önce başlasınlar da bizde rahatlayalım. Gerçi biz rahatlayamayız artık hayatımız boyunca anne olduk çünkü. Hep bi endişe olacak belli ki.