Xnewmomx Kızlar dolven ve calpol bek işe yaramıyo balgamlı öksürük var sanırım gece uyuyamadık balgamı atamadı kustu ondan dolayı yada ateşten dolayı ne yapmamı önerirsiniz hangi ilacı vereyim vicks süreyim mi göğsüne hertürlü öneriye açığım
araskusum Xnewmomx tekrar bir gidin doktora belki hava için ilaç yazar, ben kendi kafamdan bir şey yapmazdım kesinlikle
yigitinannesi41 Xnewmomx bizde öyleyiz doktoruna götürdük serum taktılar hava veriyoruz birde antibiyotik başladı balgamli burun akıntısı var geniz akıntısı da olduğu için öksürük baya azalmaya başladı tekrardan bir gösterin derim. Verebilirse antibiyotik iyi gelir
Xnewmomx yigitinannesi41 antibiyotikli şurup verir belki bakalım bu gece nasıl geçecek bi yarın doktora götürürüm
Xnewmomx yigitinannesi41 hamdolsun hafif atlattı okadar korktum ki yani ben ağır geçirdim baya Allahım koruyor meleklerimizi ilk gece kustu kötüydü ama ateş düşürücü ve antibiyotik içerikli dolven çok işe yaradı birde bir ilaç vardı adını unuttum muttttlaka bulundurmanız gerek ya efsane o geçirdi