Elvan125 Hanımlar kullanıp memnun kaldığınız üstü cam olmayan uzun süre kullanabileceğim bi çaycı arıyorum 😊 arama kısmından arattım ama daha önce post açılmamış sanırım ☺️ sürekli post açmayı sevmiyorum genelde öneri almak için açıyorum 😊
Efalp Elvan125 fakir shaye kullanıyordum çok memnundum demlediğim çayı görebildiğim için ve görünüm açısından bana daha çok hitap ediyordu camdı üstünü kırdılar. Tefal tea expert aldım bundan da gayet memnunum özellikleri çok iyi yalnızca fakire göre bi tık daha fazla ses çıkartıyor kaynatırken
SinanzehraNeva Efalp bende bunu kullanıyorum cam olan dimi evimdeki en değer verdiğim küçük ev aletim hem şekli şemali hoş suyun kaynaması falan çok hoş duruyo hemde kullanışlı bi sefer nazar ettim kurularlen üstünü kırdım yeniden aldık
Elvan125 Duce28 bi bakayım güzel renkleri var mi 😂 genelde bundan bahsetmiş arkadaşlar da çoğunluğa göre karar vericem 🌺
Bizal Elvan125 ben arçelik çaycı kullanıyorum cam olan kırmızı renk gayet memnunum. Ama siz cam istemiyorsunuz annemde de arçelik’in çelik olanı var. Senelerdir kullanıyor 👍🏻
MuhammedAmine Elvan125 ben Korkmaz kullanıyorum hiç memnun değilim suyu tam kaynatmıyor annem Bosch kullanıyor o çok güzel alt suyu sürekli kaynıyor çayı çok güzel oluyor
Elvan125 MuhammedAmine bi yerde bi bayan sormuş herkes de korkmaz yazmış modeli de farklı olabilir 🤔 çok kararsız kaldım tefale bakcam büyük ihtimalle
Elvan125 Bebek07 uzun süredir araştırdığım için bu marka için de iyi yorumlar okudum ama duymadığım bi marka olduğu için emin olamadım 😊
dunyam2020 Bebek07 merhaba bende homend caycı almak ıstıyorum kendı kendıne demlenenlerden daha dogrusu annem alıcak bıze .aldınız mı bulabıldınızmı bız bulamuyoruz ınternette
PnrTurK Elvan125 arzum çaycı lüx inanılmaz memnunum üstü de büyük misafir gelince rahat oluyor bir önceki fakirdi ancak bundan gayet memnun kaldım fakirin süzgeç girince 5nbardak çay ancak çıkıyordu bu kalabalık misafir için falan ideal