dreamila 3 yaş için tv izletiyor musunuz ne zaman tv izlemeye başladı süre ne kadar izin veriyorsunuz ve neler izliyor çocuklar Kızım 3 yaşa giriyor
glygz dreamila 3 yaşında oğluma kardeşini uyuturken açmaya başldın gün içinde 1-2 saat ediyordu toplam ve gözlerini çok kırptığını farkettim hemen tv yi sonlandırdım 4-5 gün devam etti göz doktoruna gittik bir şey olmadığını ve ışıkların yorduğunu söyledi tekrar açmayı düşünmüyorum gözleri bozulursa diye
Mygirlmybaby dreamila 2.5 yaşında artık saldım. 1 aylık kızıma rahat vermiyor. Yemek,iş yaptırmıyor o yüzden telefon, tv saldım yani. Mecburiyetten veriyorum yoksa işim oturup oyun oynuyorum
Gurbettebiranne 2.5 yaşında ikizlerim günde aralıklı olarak 2 saat izliyorlar mecbur izletiyorum başka türlü baş edemiyroum malesef sakın linçlemeye kalkmayın.
dreamila Gurbettebiranne oyun grubunda öğretmenler 3 yaşta tv başlamalı oda 15 dk dedı gerçekten bazen ınsan zorda kalıyor tek basına ise birde
2cocukannesi__ glygz bende tek bakıyorum uykusu falan nasıl bizim kız 2 aylik büyük 3 yaş çok zor ya uykusuzluktan ölüyorum büyük çişi gelir kız acıkır Ay deli divane
glygz 2cocukannesi__ uykusu çok şükür iyi ama ikisini aynı anda idare etmek aşırı zor her gün akşamı iple çekiyorum yatsalarda dinlensem diye
Mygirlmybaby Gurbettebiranne bugün temizlik vs kızım yarım saattir izliyor o git gide 2 olur. Küçüğü uyutmaya çalışıyorum tam delirmelik