aybarsbebekk 11 aylık oğlum bulgur pilavını çok seviyor ben de tavuk suyuna et suyuna ya da tavuklu veya etli Bayılarak yiyor ama acaba bulgur zararlı bir şey mi bilemedim çok da seviyor. Bulgurumuzu kendimiz yapıyoruz Tarlamızdan
Duriskonunannesiii aybarsbebekk ben veriyorum bulgur bir sakıncası oldugunu sanmıyorum belki gazlı bir bebekse gaz yapabilir şişkinlik yapabilir onun dışında bir problem olacağını sanmam
aybarsbebekk mss_12 pirinçten daha Besleyici olduğunu biliyorum fakat bulgur şişirir falan derler ya o yüzden
-sevimlipolyanna- Yani hem kendiniz yetiştiriyormuşsunuz hemde ne güzel tavukla et güzel bir şekilde yapıp yediriyormuşsunuz neden bi zararı olsun kii
mss_12 aybarsbebekk gazlıysa evet .ama 11 aylık olmuş tolere edebilir bence.siz bilirsiniz.akşam saati değilde öğlen saatlerinde verilebilir bence .
sencokbiliyon aybarsbebekk ben veriyorum. Kızım çok da seviyor. 11 aylık. İçliköfteye de bayılıyor, bulgur pilavını da
smy17 aybarsbebekk yani bulgur şişirip gaz yapabiliyor ama sonuçta besleyici bir ürün bende başlarda endişe etmiştim biz gazdan çok çektik mercimek bulgur falan verememiştim sonra bakliyata ihtiyacı olduğunu bildiğimden aştım bu durumu. Ne güzel kendi tarlanızdan üstelik işlenmiş vs değil bence gönül rahatlığı ile yedirin 🌸
fibonacci aybarsbebekk bulgur en kaliteli karbonhidratlardan biridir ve siz en güzel formunu veriyorsunuz kendı yapımınız bulgur. Bu fırsat herkesın elıne geçmez severek yiyorsa bütün yemeklerine bulgur ekleyin pirinç pilavı yerine de bulgur pilavı yedirin daha faydalı