Mnktrtaaa Kızlar ne kahvalto ne akşam yemeği hiç birşey yemiyor ne yumurta ne zeytin ne sebze tek lokma ağzına koymuyor
Busrabbb Mnktrtaaa emiyor mu peki emzirdilten mim 1.5-2 saat sonra bişeyler vermeyi deneyin iyice acıksın
Snowglobe Mnktrtaaa Üzgünüm ama bi şey bekelmeyin. Kızım 3.5 yaşında. Oldum olası yemiyo ve artık pes ettim.
Bebekanneesi Mnktrtaaa aynı durumdayım verdiğimizi de kusuyor artık 5 saate bir vermeyi deniycem anne olmak ne zor nefret ettim anne olmaktan
Mnktrtaaa aselikra4 nasıl öğünleriniz örnek gerçi hazırlasakte yemiyorlar ahahah sinir bozucu artık yıprandım
Bebekanneesi Mnktrtaaa emmek denirse ona günde bir iki kez nefret ediyorum kendimden berbat bir anneyim ben keşke hiç olmasaydım o çocuğun da günahına girmeseydim kendimden iğreniyorum
aselikra4 Mnktrtaaa sabah kahvaltı yapmaz öğlen ve akşam biz ne yersek onu yer genelde ikinci meyve veya meyve suyu içer
emosss__ 11 buçuk aylık eskiden yiyordu herşey ama şuan sadece anne sütü yada mama ile besleniyor 3 aydır falan artık yiyecek bişey hatırlamıyorum yediğim yemekten veriyorum almazsa zorlamıyorum
deniz9610 Bebekanneesi ah canım 8. Aydan beri benim de oğlum öyle 15 aylık çok hızlı diş çıkarıyor ondan yemiyor birde demirimiz düşüktü.. o da iştahsızlık yapıyor. Bende bazen senin gibi düşünüyorum kötü bir anne miyim diye ama bunu düşündüğün içn bile iyi bir annesin üzme kendini elbet bir çözüm bulacağız
Bhr14 Ya benimki de 13 aylık yemiyor sürekli gece de emmek istiyor aynı şekilde gündüz de emzirmim yesin diyorum ama emmryince kıyamet koparıyor
durubalci Bhr14 merhabalar ne durumda bebeğinizin yemesi. Kızım da 1 yaşında ama çok zayıf ve demir eksikliği var demir ilacını da içiremiyorum
durubalci Merhabalar bebekleriniz yemeğe başladı mı kızım 11 aylık bir gram bir şey yemiyor emzirmiyoeum yakamı açıp ağlıyor . Çok zayıf ve kilo almıyor
eedd 1yasinda ayni kitap oku balona cikar zorla yediriyoruz o da 2 3 kaşık doktor yemesin zorlamayin 2kasik yese ona yeter falan dedi ben de artık salacagim bu durumu