ikrakuss Gmz40 Molfix kullanıyorum hiç sızdırma yaşamadık bezin numarası bebeğinize küçük geliyor olabilir mi acaba? Bezin numarasını kilosuna göre ayarlamamak gerekiyor çünkü öyle olunca sızdırma yapıyor . Bezin cırtları üst üste geliyorsa oluyor demektir eğer cırtlar üst üste gelmiyorsa bir numara büyütmek gerekiyor bezi yani ben en azından öyle yapıyorum hiç bir problem yaşamadım. Kızım 3 gün sonra 1 yaş olacak 9 kilo 5 numara Molfix kullanıyorum.
rana0234 Bende aynı sıkıntıyı yaşadım,günde kaç defa komple kıyafet degistiriyordum ,en son BİM’in bezini denedim şu anlık onunla devam ediyoruz bakalım🙏Kızıma da goon sarı paketlisini kullanıyorum şimdilik onda da sıkıntı yok,memnunum
Gmz40 ikrakuss Molfix in beş numarasını kullandım bebeğim 1.5 yaşında 11.5 kilo oda sızdırdı püre babyb kullandım oda aynı şekilde şu an baby turco kullanıyorum her gece aynı şey çocuğumun uykusu bölünüyo resmen ona aglio bu seferde
Gmz40 bitrakyali 4 aylık o zamanlarda bizde yaşamioduk sızma ama bir yaşından sonra başladı bizde bu problem bide 4 numara büyük değil mi o aydaki bebeğe
gizematadeniz bitrakyali valla 6 aylik 3 numara molfix kullaniyorum. Tam geliyor. Kilosu normal bi bebek. Buyuk gelmiyor mu 4 numara. Kac kilo acaba bebeginiz
bitrakyali gizematadeniz tam geliyor 4 numara, doktor kontrolümüze daha var o yüzden şuan net kilosunu bilemiyorum. Denemek için molfix almıştım 4 numara sıktı lastik izi oldu çok, prima ile kalıpları farklı sanırım. Prima ile devam o yüzden.
artikbiranneyim Gmz40 Prima premium care hiç çiş sızdırması yaşamadık, kaka nadiren oluyor o da gündüz oturuyorsa filan, 8 kilo 5 numara kullanıyoruz
gizematadeniz bitrakyali ben prima molfix karisik kullaniyorum. Hangisi denk gelirse. Ikisinde de 3 no