Bilgehan Alerjik bebek anneleriiii. Acaba öğrendikten kaç ay sonra alerjiniz geçti ? Ben 6 aydır katı diyetteyim. Sizler ne kadar süre ile diyettesiniz veya bebeğinize yediremiyorsunuz o besinleri. Atlatmış olan anneler kaç ay sürdü ?
Mervea Bilgehan süt alerjisini 12 ay sonunda atlattık yumurta hala devam ediyor süt ürünlerindende sütü hala tüketmiyoruz yasak
Bilgehan Modies peki süreç hakkında bilgi verdi mi ? Mesela bir yaşına gelince doktora götüreceksiniz test falan mı yapılacak ?
Bilgehan Mervea yoğurt peynir vs yiyebiliyor yani öyle mi ? Kaç aylık ortaya çıktı , kaçıncı ayda açıldı acaba diyet ?
Mervea Bilgehan 4 aylıkken başladık 18 aylıkken önce ben sütlü kek ile başlayıp yoğurt süt diye açtım sonrasında hastanede oğluma deneme yapıldı şuan 20.5 aylık yoğurdu peyniri zorda olsa gün içinde vermeye çalışıyorum yemediği zamanlarda kek kurabiye yapıyorum
Modies Bilgehan biz deri testi yaptırdık negatif çıktı ama belirtiler ve denemeler kesinleştirdi. Tip 2 bağırsak tepkili alerjiyiz. 11 aylıkken testi tekrar edecekler tepki almazsa yine deneme yapacağız geçtiyse tamam diyeceğiz. Geçmediyse 1.5 yaşında tekrar deneme yapacağız
Bilgehan Mervea çok geçmiş olsun. Peki 18 aylıkken kafanıza göre mi açtınız diyeti. Yoksa doktor mu belirledi o tarihi ?
Mervea Bilgehan doktor kontrolünde açtık Şuan süt denemesi için biraz daha bekliyecez oda doktor gözetiminde olacak