zynprvlfsn Arkadaşlar, bebeğim 7 ay 1 haftalık, gün içinde 2 /3 saatte bir kere öksürüyor. Baby vicks ayaklarının altına sürsem iyi gelir mi , kuru öksürük birde. Ne yapsam acaba?
TalentedMom zynprvlfsn ayağının altına sür sonra çorap giydir ya da istersen mustelanın göğüs balsamını alabilirsiniz göğüs kısmına sürünme da rahatlatıyor
anfzya zynprvlfsn nacizhane fikrimi soyliyim bu konularda ben dr. Danismadan birşey yapilmamasi taraftariyim büyük.kizim ufak bi kalp rahatsizligiyla dogmustu sonradan toparladı birgün eczaneye kullanabilirmiyim diye sormustum 3_4 yaşlarına geldiğinde vickslerin damarları genisletme özelliği olduğunu soyleyince hiç bir şekilde kullanmadım yinede karar sizin
cihangirgozde ben sürüyorum gece yatmadan önce iyi geliyor ama tavsiye değil siz bi dra danışın gene de
zynprvlfsn cihangirgozde Doktora götürmeye korkuyorum ya hastalıklardan dolayı, ben bugece süreyim ayağının altına, göğsüne sıcak mendil koyayım inşallah iyi gelir, çok sık değil ama insan endişelendiriyor.
zynprvlfsn TalentedMom mustelanın böyle bin ürünü olduğunu bilmiyordum, vicks gibi mi, evde yeni almıştım baby vicks olmadı ondan da alırım. Yorumlarına baktım bayaa mennun kullananlar.