menessaam merhabalar aslında “ikinci çocuk istemem” derken ani bir karar değişikliği ile ikinci çocuk planladık. Kızım hemen olmuştu ikinci 2. Aydan sonra oldu nedenini bilmiyorum 🤷🏻♀️ belki yumurtlama denk gelmemiş olabilir diye yorumladım. Şu anda 19 haftalık hamileyim erkek bebek olacağını öğrendik, 1 kızımız var 5 yaşında, bir de oğlumuz oluyor Allah gönlümüze göre verdi herkesin de gönlüne göre versin muhteşem bir duygu çünkü 🙏🏼❤️ başta bana yaş aralığı çok sil baştan yapabilir miyim zorlanırım gibi geldi ama mantıklı düşününce kızımın bana karşı bir bağlılığı kalmadı hatta destek bile olabilecek yaşta, kendi kendine giyinip soyunuyor, yemek yiyor, tuvalete giriyor bu da ikinci de ikisine de yetmeye çalışırken yorulmayacağım anlamına geliyor. İkiside küçük olsaydı çok yorulurdum. Sil baştan başlayacağım/başlayacağız ama en azından tam bebek özlediğimiz zamanlara denk gelecek öyle değil mi ilk göz ağrımız artık çocuk oldu bebeklikten çıktı üstelik ilk bebeğimiz ile ikinci bebeğimizi büyütmek de çok heyecanlı bir serüven olacaktır 🥹❤️