Zulemes Kızlar merhaba. 5 hafta ilk atak döneminiz nasıl geçti ? Uykusuzluk sorunu yaşadınız mı yaşadıysanız kaç gün sürdü. Yardımcı olabilir misiniz bana lütfen 🙏
Emineyilmazz Zulemes gaz 😒 kimyon gaz için anason rahatlatmak için çok iyi geldi bebeğime öneririm (doktorum önermişti)
Yagizkus Zulemes 5. Hafta atağı dediğiniz Bebeğin 5. Haftası mı oluyor ben atak hesaplamaya bakıyorum atak haftasına daha 14 gün var diyor ama biz 40 günlüğüz
Busraszc İlk bir ay nerdeyse hergün zorluydu.. uykusuzluk gaz problemi sürekli ağlama oda bende🙄 tek çare sabır.. 1 aydan sonra herşey yavaş yavaş düzeldiğini göreceksin ☺️ uyku düzeni de oturuyor..
Zulemes Busraszc uykusu iyiydi aslında gaz sancısı için kendimizce küçük çözümler bulmuştuk ama 3 gecedir sabaha kadar 10 saniye bile gözünü kırpmıyor ya 😑
Emineyilmazz Emine7 her akşam 10 dk kaynamış 1 bardak suya 1 çay kaşığı anasın ve kimyon ekle. Demlensin 3 kaşık yatmadan önce bebişe ver. Kalanını kendin iç hemen etkisini gösterir . Tane kimyon tane anason aktardan al ama
Emine7 Emineyilmazz tamam canmm doktor önerdi demişssin sorsammı ki doktora kötü olsa sana önermezdi sncta
Emineyilmazz Emine7 sor canım tabi . Tek bana değil arkadaşıma bile önermiş bazı doktorlar öneriyor bazıları önermiyor
Zulemes Yagizkus evet canım bebeğin 5. Haftası hesaplama da hangi haftayı baz alıyor acaba ? Bizim emmesi ve uykusu değişti ordan anladım bende atak dönemine geçtiğimizi.